Website generalist

Cresterea notorietatii paginilor din cadrul unui website generalist

O incercare extrem de grea este optimizarea pentru motoarele de cautare a unui website de stiri, generalist, atat on-page cat si off-page.

Presupunand ca atunci cand vei cauta informatii despre cum poti sa cresti importanta unei pagini in motoarele de cautare, deja ai un website optimizat on-page destul de bine si in mare parte ti-a ramas doar varianta off-page, ei bine, este posibil sa omiti un mic aspect: optimizarea seo on-page pentru un website generalist, fata de unul static, unde odata finalizata campania SEO, nu este nevoie sa mai faci modificari, pe un website generalist ai posibilitatea de a optimiza on-page in permanenta.

Atunci cand vei publica materiale noi, in care apar cuvinte cheie care pe tine te intereseaza, poti pune link pe aceste cuvinte care sa directioneze catre locatia pe care tu doresti sa o optimizezi pentru aceste cuvinte cheie. Astfel, poti impusca doi iepuri dintr-o lovitura:

1. Creste numarul de link-uri pe anumite cuvinte cheie catre locatiile dorite de tine.

2. Creste notorietatea locatiei dorite de tine atat prink link, cat si prin faptul ca Google va aduce un plus valoare atunci cand utilizatorii vor folosi acel link, conform noilor algoritmi;

Asa ca, optimizarea SEO on-page pentru un website generalist trebuie facuta zilnic, ori de cate ori ai ocazia. Daca publicatia pe care o ai este formata din mai multi editori, este recomandat ca inainte ca articolele sa fie publicate, acestea sa treaca inainte si pe la expertul tau SEO. Daca nu ai unul, ar trebui creata o procedura de publicare a materialelor, iar editorii sa fie informati de aceste noi proceduri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *