Cele mai frecvente intrebari Intrebari frecvente despre optimizarea SEO

Ce inseamna SEO ?

SEO este abrevierea de la "search engine optimization", adica optimizarea pentru motoarele de cautare.

Ce inseamna consultanta SEO ?

Consultanta SEO presupune analizarea unui website pentru identificarea potentialelor cuvinte cheie, setarea cuvintelor cheie pentru care un website se va optimiza si optimizarea site-ului on-page.

In cat timp se poate realiza optimizarea seo on-page pentru site-ul meu ?

Optimizarea SEO on-page se face foarte rapid, insa depinde foarte mult de decizia managerului atunci cand vine vorba de cuvintele cheie si modul in care proiectul se va proiecta in mediul online. O optimizare SEO on-page poate dura de la 3 zile pana la 7 zile.

In cat timp vor creste pozitiile in motoarele de cautare ?

Ceea ce trebuie sa stiti este ca rezultatele unei optimizari seo on-page si off-page corecte pot incepe dupa o luna de la implementare, insa rezultatele finale pot aparea si dupa noua luni, in functie de localizarea geografica, volumul de cautari sau gradul de concurenta pe cuvintele cheie alese.

Care sunt costurile pentru un astfel de serviciu ?

Costurile pentru serviciile SEO pot varia, in functie de nisa si de gradul de concurenta resursele alocate pentru o optimizare SEO pot creste. Tocmai de aceea preturile se pot defini doar dupa o analiza SEO.

De ce sa aleg AI MEDIA ?

Desi in ultima perioada motoarele de cautare modifica modul de interogare si de pozitionare rezultatelor, AI MEDIA este intr-o continua identificare a noilor algoritmi a celor mai importante motoare de cautare, ceea ce ne face sa fim o companie intr-o continua miscare in domeniul SEO, datorita clientilor care continua sa lucreze si sa dezvolte alaturi de noi afacerile lor online.

Ai nevoie de ajutor ?

Gaseste raspunsurile celor mai frecvente intrebari referitoare la optimizarea SEO

Contacteaza-ne